CZASOPISMA ON-LINE

Baza czasopism geologicznych i z nauk pokrewnych. Dostęp do części z nich (np. wydawnictwa Elsevier, Springer, Wiley-Blackwell, AGU, Versita, EBSCO) możliwy jest tylko z komputerów w PIG. Chętnych do skorzystania z tych zbiorów zapraszamy do czytelń we wszystkich oddziałach PIG.

Wszelkie uwagi i sugestie do listy czasopism prosimy zgłaszać do Małgorzaty Grabowskiej

 

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | A-Z |

 



 

Pokazuje 61 do 83 z 83 rekordów

 

Tytuł Odsłon Dodano do listy
Bulletin of the Mineralogical Society of Southern California
od 1999
1261 2009-06-23
Boletín de la Sociedad Geológica Mexicana

od 1904

1269 2009-06-23
Bulletin Géodésique (1946 - 1975)
1288 2009-06-23
Biodiversity and Conservation

od 2008

1324 2010-01-12
Bioremediation Journal

od 2002 (z 18 mies. embargiem)

1341 2010-03-31
Bibliografia Geografii Polskiej
od 1985
1348 2009-06-23
Badania Fizjograficzne nad Polską Zchodnią

od 2005

1358 2010-12-08
Biogeosciences (BGD) - Papers in Open Discussion
od 2004
1369 2009-09-01
Baltic Coastal Zone

od 1997

1380 2011-02-01
Biology and Fertility of Soils

od 1985

1394 2010-07-27
Bulletin of Glaciological Research

od 1973

1422 2014-01-30
BHM Berg- und Hüttenmännische Monatshefte

od 2005

1465 2009-06-23
Bulletin für Angewandte Geologie

1935-2009

1484 2009-06-23
Bibliografia Geologiczna Polski od 2006
1508 2009-07-03
Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology

od 1966

1548 2009-06-23
Bilans Perspektywicznych Zasobów Kopalin Polski

2009

1576 2012-05-17
Baltica

od 2002

1617 2009-10-19
Basin Research

od 1997

1766 2010-04-08
Biogeochemistry

od 1984

1794 2009-06-23
Bulletin of Earthquake Engineering

od 2003

1796 2009-06-23
Biodegradation

od 1990

1813 2009-06-23
Boreas

od 1997

2525 2010-04-14
Biuletyn Państwowego Instytutu Geologicznego

od 2019

4057 2011-08-19