CZASOPISMA ON-LINE

Baza czasopism geologicznych i z nauk pokrewnych. Dostęp do części z nich (np. wydawnictwa Elsevier, Springer, Wiley-Blackwell, AGU, Versita, EBSCO) możliwy jest tylko z komputerów w PIG. Chętnych do skorzystania z tych zbiorów zapraszamy do czytelń we wszystkich oddziałach PIG.

Wszelkie uwagi i sugestie do listy czasopism prosimy zgłaszać do Małgorzaty Grabowskiej

 

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | A-Z |

 



 

Pokazuje 1 do 30 z 77 rekordów

 

Tytuł Odsłon Dodano do listy
Badania Fizjograficzne nad Polską Zchodnią

od 2005

1345 2010-12-08
Baltic Coastal Zone

od 1997

1374 2011-02-01
Baltica

od 2002

1549 2009-10-19
Basic and Applied Dryland Research

2007-2011

1183 2009-12-09
Basic and Applied Ecology

2000-2018

1248 2010-07-29
Basin Research

od 1997

1758 2010-04-08
Berichte der Geologischen Bundesanstalt

od 1986

762 2012-05-17
Berichte des Institutes für Erdwissenschaften der Karl-Franzens-Universität Graz/Austria

              od 2004

810 2012-05-17
Berichte zur Polar- und Meeresforschung = Reports on Polar and Marine Research

         od 1981

568 2014-01-30
BHM Berg- und Hüttenmännische Monatshefte

od 2005

1454 2009-06-23
Bibliografia Geografii Polskiej
od 1985
1294 2009-06-23
Bibliografia Geologiczna Polski od 2006
1499 2009-07-03
Bilans Perspektywicznych Zasobów Kopalin Polski

2009

1565 2012-05-17
Bilans Zasobów Złóż Kopalin w Polsce wg stanu na 31 XII 2014 r.

2014

952 2013-09-20
Biodegradation

od 1990

1803 2009-06-23
Biodiversity and Conservation

od 2008

1314 2010-01-12
Biodiversity: Research and Conservation

od 2006

1113 2010-07-01
Biogeochemistry

od 1984

1779 2009-06-23
Biogeosciences (BGD) - Papers in Open Discussion
od 2004
1351 2009-09-01
Biology and Fertility of Soils

od 1985

1385 2010-07-27
Bioremediation Journal

od 2002 (z 18 mies. embargiem)

1320 2010-03-31
Biuletyn Państwowego Instytutu Geologicznego

od 2019

4027 2011-08-19
Biuletyn Polarny

od 2014

412 2017-01-17
BMC Evolutionary Biology
od 2001
850 2010-07-27
Bocamina: Revista de minerales y yacimientos de España
2005-2006
792 2012-05-17
Boletim IG-USP. Publicação Especial

1984-1996

533 2012-05-17
Boletim IG-USP. Série Didática

1985-1995

577 2012-05-17
Boletim Paranaense de Geociências

od 2002

653 2012-05-17
Boletín de Ciencias de la Tierra
od 2006
746 2012-03-15
Boletín de Geología

od 1958

682 2012-05-17