CZASOPISMA ON-LINE

Baza czasopism geologicznych i z nauk pokrewnych. Dostęp do części z nich (np. wydawnictwa Elsevier, Springer, Wiley-Blackwell, AGU, Versita, EBSCO) możliwy jest tylko z komputerów w PIG. Chętnych do skorzystania z tych zbiorów zapraszamy do czytelń we wszystkich oddziałach PIG.

Wszelkie uwagi i sugestie do listy czasopism prosimy zgłaszać do Małgorzaty Grabowskiej

 

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | A-Z |

 



 

Pokazuje 1 do 30 z 83 rekordów

 

Tytuł Odsłon Dodano do listy
Badania Fizjograficzne nad Polską Zchodnią

od 2005

1361 2010-12-08
Baltic Coastal Zone

od 1997

1383 2011-02-01
Baltic Sea Environment Proceedings (BSEP)

od 1981

1183 2009-12-09
Baltica

od 2002

1630 2009-10-19
Basic and Applied Dryland Research

2007-2011

1194 2009-12-09
Basic and Applied Ecology

2000-2018

1261 2010-07-29
Basin Research

od 1997

1768 2010-04-08
Berichte der Geologischen Bundesanstalt

od 1986

780 2012-05-17
Berichte des Institutes für Erdwissenschaften der Karl-Franzens-Universität Graz/Austria

              od 2004

845 2012-05-17
Berichte zur Polar- und Meeresforschung = Reports on Polar and Marine Research

         od 1981

583 2014-01-30
BHM Berg- und Hüttenmännische Monatshefte

od 2005

1467 2009-06-23
Bibliografia Geografii Polskiej
od 1985
1354 2009-06-23
Bibliografia Geologiczna Polski od 2006
1511 2009-07-03
Big Earth Data

od 2017

8 2020-05-08
Bilans Perspektywicznych Zasobów Kopalin Polski

2009

1579 2012-05-17
Bilans Zasobów Złóż Kopalin w Polsce wg stanu na 31 XII 2014 r.

2014

965 2013-09-20
Biodegradation

od 1990

1815 2009-06-23
Biodiversity and Conservation

od 2008

1326 2010-01-12
Biodiversity: Research and Conservation

od 2006

1130 2010-07-01
Biogeochemistry

od 1984

1796 2009-06-23
Biogeosciences (BGD) - Papers in Open Discussion
od 2004
1373 2009-09-01
Biology and Fertility of Soils

od 1985

1397 2010-07-27
Bioremediation Journal

od 2002 (z 18 mies. embargiem)

1344 2010-03-31
Biuletyn Państwowego Instytutu Geologicznego

od 2019

4061 2011-08-19
Biuletyn Polarny

od 2014

432 2017-01-17
BMC Evolutionary Biology

od 2001

869 2010-07-27
Bocamina: Revista de minerales y yacimientos de España
2005-2006
809 2012-05-17
Boletim IG-USP. Publicação Especial

1984-1996

545 2012-05-17
Boletim IG-USP. Série Didática

1985-1995

590 2012-05-17
Boletim Paranaense de Geociências

od 2002

668 2012-05-17