CZASOPISMA ON-LINE

Baza czasopism geologicznych i z nauk pokrewnych. Dostęp do części z nich (np. wydawnictwa Elsevier, Springer, Wiley-Blackwell, AGU, Versita, EBSCO) możliwy jest tylko z komputerów w PIG. Chętnych do skorzystania z tych zbiorów zapraszamy do czytelń we wszystkich oddziałach PIG.

Wszelkie uwagi i sugestie do listy czasopism prosimy zgłaszać do Małgorzaty Grabowskiej

 

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | A-Z |

 



 

Pokazuje 1 do 30 z 79 rekordów

 

Tytuł Odsłon Dodano do listy
Badania Fizjograficzne nad Polską Zchodnią

od 2005

1296 2010-12-08
Baltic Coastal Zone

od 1997

1337 2011-02-01
Baltic Sea Environment Proceedings (BSEP)

od 1981

1127 2009-12-09
Baltica

od 2002

1398 2009-10-19
Basic and Applied Dryland Research

2007-2011

1159 2009-12-09
Basic and Applied Ecology
od 2000
1177 2010-07-29
Basin Research

od 1997

1724 2010-04-08
Berichte der Geologischen Bundesanstalt

od 1986

708 2012-05-17
Berichte des Institutes für Erdwissenschaften der Karl-Franzens-Universität Graz/Austria

od 2004

729 2012-05-17
Berichte zur Polar- und Meeresforschung = Reports on Polar and Marine Research
od 1981
533 2014-01-30
BHM Berg- und Hüttenmännische Monatshefte

od 2005

1425 2009-06-23
Bibliografia Geografii Polskiej
od 1985
1235 2009-06-23
Bibliografia Geologiczna Polski od 2006
1478 2009-07-03
Bilans Perspektywicznych Zasobów Kopalin Polski

2009

1531 2012-05-17
Bilans Zasobów Złóż Kopalin w Polsce wg stanu na 31 XII 2014 r.

2014

910 2013-09-20
Biodegradation

od 1990

1773 2009-06-23
Biodiversity and Conservation
od 2008
1286 2010-01-12
Biodiversity: Research and Conservation

od 2006

1063 2010-07-01
Biogeochemistry
od 1984
1754 2009-06-23
Biogeosciences (BGD) - Papers in Open Discussion
od 2004
1309 2009-09-01
Biology and Fertility of Soils
od 1985
1358 2010-07-27
Bioremediation Journal
od 2001 (z 12 mies. embargiem)
1293 2010-03-31
Biuletyn Państwowego Instytutu Geologicznego

od 431/2008

3936 2011-08-19
Biuletyn Polarny

od 2014

351 2017-01-17
BMC Evolutionary Biology
od 2001
826 2010-07-27
Bocamina: Revista de minerales y yacimientos de España
2005-2006
757 2012-05-17
Boletim IG-USP. Publicação Especial

1984-1996

504 2012-05-17
Boletim IG-USP. Série Didática

1985-1995

546 2012-05-17
Boletim Paranaense de Geociências

od 2002

609 2012-05-17
Boletín de Ciencias de la Tierra
od 2006
723 2012-03-15