CZASOPISMA ON-LINE

Baza czasopism geologicznych i z nauk pokrewnych. Dostęp do części z nich (np. wydawnictwa Elsevier, Springer, Wiley-Blackwell, AGU, Versita, EBSCO) możliwy jest tylko z komputerów w PIG. Chętnych do skorzystania z tych zbiorów zapraszamy do czytelń we wszystkich oddziałach PIG.

Wszelkie uwagi i sugestie do listy czasopism prosimy zgłaszać do Małgorzaty Grabowskiej

 

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | A-Z |

 



 

Pokazuje 1 do 30 z 79 rekordów

 

Tytuł Odsłon Dodano do listy
Biuletyn Państwowego Instytutu Geologicznego

od 2019

4016 2011-08-19
Boreas

od 1997

2492 2010-04-14
Biodegradation

od 1990

1798 2009-06-23
Bulletin of Earthquake Engineering

od 2003

1778 2009-06-23
Biogeochemistry
od 1984
1773 2009-06-23
Basin Research

od 1997

1752 2010-04-08
Bilans Perspektywicznych Zasobów Kopalin Polski

2009

1558 2012-05-17
Baltica

od 2002

1545 2009-10-19
Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology

od 1966

1529 2009-06-23
Bibliografia Geologiczna Polski od 2006
1496 2009-07-03
BHM Berg- und Hüttenmännische Monatshefte

od 2005

1449 2009-06-23
Bulletin für Angewandte Geologie

od 1935

1408 2009-06-23
Biology and Fertility of Soils
od 1985
1380 2010-07-27
Baltic Coastal Zone

od 1997

1370 2011-02-01
Biogeosciences (BGD) - Papers in Open Discussion
od 2004
1347 2009-09-01
Badania Fizjograficzne nad Polską Zchodnią

od 2005

1340 2010-12-08
Bioremediation Journal

od 2002 (z 18 mies. embargiem)

1315 2010-03-31
Biodiversity and Conservation
od 2008
1308 2010-01-12
Bulletin of Glaciological Research
od 1973
1297 2014-01-30
Bibliografia Geografii Polskiej
od 1985
1290 2009-06-23
Bulletin Géodésique (1946 - 1975)
1260 2009-06-23
Boletín de la Sociedad Geológica Mexicana

od 1904

1253 2009-06-23
Bulletin of the Mineralogical Society of Southern California
od 1999
1246 2009-06-23
Basic and Applied Ecology
od 2000
1241 2010-07-29
Bulletin Géodésique (1922- 1941))
1218 2009-06-23
Bragantia
od 1966
1210 2010-03-31
Boreal Environment Research
od 1996
1193 2009-09-02
Bulletin of Engineering Geology and the Environment
od 1970
1191 2009-06-23
Bulletin of Volcanology

od 1937

1190 2010-12-08
Basic and Applied Dryland Research

2007-2011

1179 2009-12-09