CZASOPISMA ON-LINE

Baza czasopism geologicznych i z nauk pokrewnych. Dostęp do części z nich (np. wydawnictwa Elsevier, Springer, Wiley-Blackwell, AGU, Versita, EBSCO) możliwy jest tylko z komputerów w PIG. Chętnych do skorzystania z tych zbiorów zapraszamy do czytelń we wszystkich oddziałach PIG.

Wszelkie uwagi i sugestie do listy czasopism prosimy zgłaszać do Małgorzaty Grabowskiej

 

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | A-Z |

 



 

Pokazuje 181 do 210 z 1638 rekordów

 

Tytuł Odsłon Dodano do listy
Atmospheric Chemistry and Physics
od 2001
1072 2009-09-01
Atmospheric Environment

1995-2018

1122 2010-03-16
Atmospheric Measurement Techniques Discussions (AMTD)
od 2008
837 2010-09-13
Atmospheric Research

1995-2018

1810 2011-02-01
Atmospheric Science Letters

od 2000

1564 2010-04-08
Atti Della Accademia Peloritana dei Pericolanti - Classe di Scienze FMN
od 2009
976 2010-03-30
AusGeo News
od 2000
1253 2009-06-23
Austral Ecology

od 1996

1009 2010-04-14
Australian Geographer

od 1997 (z 18 mies. embargiem)

1110 2010-03-31
Australian Geographical Studies (od 2005 Geographical Research)
1998-2004
973 2010-03-31
Austrian Journal of Earth Sciences (do 2001 Mitteilungen der Österreichischen Geologischen Gesellschaft)
od 2002
1195 2011-02-01
AWWA Water Science

od 2019

31 2019-04-16
Badania Fizjograficzne nad Polską Zchodnią

od 2005

1309 2010-12-08
Baltic Coastal Zone

od 1997

1350 2011-02-01
Baltic Sea Environment Proceedings (BSEP)

od 1981

1143 2009-12-09
Baltica

od 2002

1428 2009-10-19
Basic and Applied Dryland Research

2007-2011

1170 2009-12-09
Basic and Applied Ecology
od 2000
1192 2010-07-29
Basin Research

od 1997

1742 2010-04-08
Berichte der Geologischen Bundesanstalt

od 1986

722 2012-05-17
Berichte des Institutes für Erdwissenschaften der Karl-Franzens-Universität Graz/Austria

od 2004

741 2012-05-17
Berichte zur Polar- und Meeresforschung = Reports on Polar and Marine Research
od 1981
546 2014-01-30
BHM Berg- und Hüttenmännische Monatshefte

od 2005

1438 2009-06-23
Bibliografia Geografii Polskiej
od 1985
1250 2009-06-23
Bibliografia Geologiczna Polski od 2006
1487 2009-07-03
Bilans Perspektywicznych Zasobów Kopalin Polski

2009

1545 2012-05-17
Bilans Zasobów Złóż Kopalin w Polsce wg stanu na 31 XII 2014 r.

2014

932 2013-09-20
Biodegradation

od 1990

1791 2009-06-23
Biodiversity and Conservation
od 2008
1295 2010-01-12
Biodiversity: Research and Conservation

od 2006

1074 2010-07-01